LA DIRECCIÓ COMARCAL DE JOVES SOCIALISTES DE LA VALL D´ALBAIDA DÓNA EL SEU SUPORT A LES ASSAMBLEES D´INDIGNATS

Els Joves Socialistes de La Vall d´Albaida creuen que el moviment del 15 M,  el qual formen part molts joves , deu ser escoltat i recolzat, per a millorar la democràcia; fent-la cada dia més forta i impulsant noves formes de participació ciutadana, amb la finalitat d´apropar als ciutadans  les institucions.

El passat dimecres 1 de juny, Joves socialistes de La Vall d´Albaida vam participar en el programa “Manto de Estrellas” de MK Localia i “Debate en las Ondas” de Ràdio Ontinyent, aportant el nostre punt de vista sobre el moviment dels “Indignats”. Al programa va acudir Rubén Gomar SG de Benigànim, en representació de la comarca. Rubén va explicar que “JSVA comparteix el esperit reflexiu, pacific i dialogant de les assemblees d’indignats que han sorgit en diferents punts d’Espanya. Eixes assemblees, aixi com els actes de protesta pacifica que han originat, demostren l´implicació política i la vocació de participació cívica de nombrosos joves.” A més va dir que “JSVA considera, aixi mateix, que hi ha que escoltar-los i fer nostres les reivindicacions d´un gran moviment que demana ferventment una major presència de la ciutadania en la societat, així com l’eliminació de corruptes i imputats que puguen ser elegits com a representants de tots i totes.”

Des del nostre punt de vista, hauriem d’escoltar les reivindicacions que s´han dut a terme i aconseguir un sistema més participatiu. “Des de Joves Socialistes de La Vall d´Albaida, sempre hem defensat i defensem la democràcia, de fet una de les nostres reivindicacions més actives ha sigut sempre fomentar la participació a través del sistema de la democràcia participativa” ha declarat el Secretari General de JSVA, Raimon Calabuig. 

A més són molts els exemples de pobles de la comarca, en els que el PSPV ha  optat per aquest model,  impulsant l’Agenda 21 Local; o a través de la democràcia participativa a l´hora de dissenyar el PGOU d’alguns pobles. Però així i tot, creguem que “hem de fer un esforç major encara, i com sempre hem fet, adaptar-nos a les noves circumstàncies, ja que els temps han canviat i el nou segle i les noves formes de comunicació possibiliten que la participació ciutadana en política es realitze en formes més obertes i democràtiques”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s